Accessoires | Viltjes.nl

Onze Accessoires,
maken het verschil

Onze accessoires

Wanneer u uw viltjes op een nette manier wilt presenteren op tafel of wanneer u op zoek bent naar een product waarmee u uw viltjes eenvoudig kan opbergen dan bent u bij Viltjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment namelijk ook accessoires voor uw bierviltjes. Biervilthouders zijn bij ons te verkrijgen voor ronde en vierkante viltjes. Voor uw viltjes op maat zijn er natuurlijk ook geschikte accessoires te vinden bij Viltjes.nl.

Viltjes.nl accessoires

Geschenkdoosjes bij Viltjes.nl

De door u speciaal ontworpen bierviltjes wilt u natuurlijk wel in een mooi geschenkdoosje doen wanneer u deze cadeau doet. Bij Viltjes.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment accessoires zoals geschenkdoosjes of een biervilthouder. In een mooie kleur of met uw eigen logo erop? Viltjes.nl maakt het mogelijk! Neem contact op of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Biervilthouder kopen

Accessoires zijn bij Viltjes.nl in verschillende maten en vormen te verkrijgen. Ronde of vierkante viltjes, een geschikte biervilthouder zit er altijd tussen. Viltjes.nl is de beste keuze.