Bierviltjes bruiloft

Heeft u een bruiloft gepland? Dan is het erg leuk om bierviltjes op uw bruiloft te hebben met een mooie foto of tekst er op. Een andere leuke manier om bierviltjes voor de bruiloft te gebruiken zijn bijvoorbeeld als gastenboek of als uitnodiging voor uw gasten.

Bierviltjes als gastenboek

Bent u op zoek naar een origineel idee voor het gastenboek op uw bruiloft? Het leukste idee is het gebruik van bierviltjes op uw bruiloft. U kunt uw gasten een persoonlijke boodschap op een bierviltje laten schrijven. Dat is tevens erg handig, niet één boek waar iedereen voor in de rij moet staan, maar bierviltjes verspreid over de hele feestlocatie. Zo kunnen uw gasten te allen tijde een mooie boodschap of wens opschrijven. Wanneer de bruiloft afgelopen is, verzamelt u alle bierviltjes en heeft u een leuk aandenken aan die ene prachtige dag. De bierviltjes zijn ook nog eens makkelijk te bewaren.

Bierviltjes huwelijk

Wil u een koperen, zilveren of gouden jubileum vieren? Ook dan bestelt u bierviltjes op Viltjes.nl! Bierviltjes met een foto en een leuke tekst om terug te denken aan de mooiste dag van uw leven of alleen een mooie tekst om uw jubileum te vieren; dit behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Viltjes.nl. Geen tijd om uw eigen bierviltjes voor bruiloft te ontwerpen? Ook daar hebben wij een oplossing voor. Maak gebruik van onze GRATIS ontwerpservice of maak een keuze uit een van onze vele voorbedrukte viltjes.